2024 Linas brand kolekcija

Klasikiniai, modernūs ir išskirtiniai lino gaminiai – visa tai rasite Linas Brand kolekcijose!

CLASSIC kolekcija – modernus ir rafinuotas tradicijų dvelksmas susilieja stalo gaminių kolekcijoje. Dailūs nėriniai ir klasikinės spalvos – balta ir natūrali lino. Nesvarbu, ar rengiate šventinį pasisėdėjimą, ar jaukią vakarienę su šeima, ši kolekcija padės sukurti prabangos jausmą ir ypatingos vakarienės atmosferą.
GINK-GO kolekcija – įkvėpta ginkmedžių lapų lengvumu. Kolekcijos spalvos natūralios ir žemiškos, puikiai pritaikomos interjere, suteikia jaukumo ir šilumos, o minimalistinis dizainas kuria elegantišką valgomojo vaizdą.
SAUNA – lino ir perdirbto pluošto duetas dabar ir „SAUNA“ kolekcijoje. Rankšluosčiai puikiai sugeria drėgmę, o vaflinis raštas masažuoja odą. Tai puikus, tvarus pasirinkimas Jūsų spa laikui namuose.
DREAM CATCHER – žaismingi raukiniai ir klasikinės spalvos tai saldžiausių sapnų paslaptis. Skalbto lino patalynės komplektai — tai nepakartojamas komfortas ir prabangos jausmas, saugantis Jūsų ramų miega.
REVIVAL – tvarumas ir stilius viename. Kiekvienas kolekcijos gaminys yra lino natūralumo ir dizaino išskirtinumo harmonija. Žemiškos ir ramios spalvos austinis raštas praturtina interjerą, suteikia  žaismingumo. Prisiglauskite prie lino švelnumo ir prisidėkite prie tvaraus vartojimo rinkdamiesi gaminius, kurie yra ilgaamžiai.
FLORAL MOOD. Atėjo laikas žydėti virtuvėje! Gaminkite ir „sukitės“ virtuvėje stilingai.
Ryškios spalvos ir gėlių motyvai nukels į saulėtas dienas ir įkvėps kulinarinėms kelionėms Jūsų pačių virtuvėse.

Visas kolekcijos prekes žiūrėkite kataloge 2024 Linas Brand kolekcija ir  linenbylinas.com ir firminėje parduotuvėje „Gija“!

Naujienlaiškis

falgs

Susisiekite

    office@linas.lt +370 45 506100

    S. Kerbedzio str. 23
    LT-35113 Panevezys, Lietuva

    © AB „Linas“. S. Kerbedzio str. 23, LT-35113 Panevezys, Lietuva | Sąlygos ir taisyklės | Sprendimas ITBrolis